У нашого важкоатлета — нова нагорода




Багаторазовий чемпіон Європи з важкої атлетики Юрій Іванович Лагунов нещодавно повернувся з цьогорічного чемпіонату Європи, який проходив у швецькому місті Хальмстад з 12 по 19 серпня, з новою нагородою — срібною медаллю. У його вазі, крім самого Юрія Іванович, який представляв нашу країна виступали спортсмени з Франції, Німеччини та Ізраїлю. І хоча важкоатлет нині посів другу сходинку п'єдесталу, та його минулорічий рекорд так ніхто і не зміг побити.

   

Юрій Іванович розповів нам також про приємні враження віл курортного міста, яке цього річ приймало чемпіонат, розташованого на Північному морі, та повідомив що вже зараз розпочинає підготовку до нового чемпіонату Європи, який наступного року відбудеться у Барселоні (Іспанія).

Також, він щиро подякував усім, хто фінансово допоміг йому взяти участь у чемпіонаті, зокрема — С. М. Олійнику, А. П. Лучці, А. А. Дмитренку, О. В. Васькову, П. Г. Корнієнку, Х. З. Гемаєву, Е. А. Скрипніку, А. М. Завгородній, колишньому учню Олексію Обрубинському та іншим спонсорам.

   

Лагунов Юрий Иванович

А ми бажаємо Юрію Івановичу здобуття нових спортивних висот.

Л.Кочмар

Газета «Чорноморська зірка» №67-68 від 25.08.2017